AppSpecialisten.nl

Vraag

Het bedrijf AppSpecialisten.nl helpt organisaties om succesvolle apps te maken door hen “van a tot app” te helpen: in zeven stappen naar de lancering van de app. Tijdens de werkzaamheden werd er geworsteld met een aantal problemen: “Ik heb te weinig capaciteit om te voldoen aan de vraag naar apps” en “Ik kan de juiste klanten niet vinden”. Met deze problemen kwamen ze dan ook naar Getting Social toe.

Oplossing

Om de problemen van AppSpecialisten op te lossen, zijn er een aantal ideeën bedacht. Allereerst is er een lead generator ontwikkeld om AppSpecialisten.nl te helpen met het bereiken van de juiste doelgroep. Met behulp van deze lead generator werd het makkelijker om te achterhalen wat de interesses van klanten zijn, zodat hierop kan worden ingespeeld. Daarnaast is er een online strategie bedacht met als gevolg dat er een Adwordscampagne is opgestart. Dit met als doel zorgen dat de website beter vindbaar is en meer klanten te trekken. De problemen waarmee de eigenaren van AppSpecialisten naar Getting Social toe kwamen zijn hiermee verholpen.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!