BronQo.com

Vraag

Wat we bij Getting Social merken is dat we het jammer vinden dat we vaak mooie dingen bouwen, deze overdragen aan de klant en er vervolgens weinig meer mee te maken hebben. We leveren een product af zoals afgesproken en that's it. Om zelf ook eens van het succes van een product te kunnen proeven, gingen we (Richard, Ivo, Marcel, Jacco en Ruud) dit keer voor onszelf aan de slag.  

Oplossing

Wat eerst nog vaag “een product” was, begon al snel ergens op te lijken en wel in de vorm van een webshop voor werkkleding. We besloten om ons op dit gebied te gaan richten, omdat veel aanbieders van werkkleding nog niet online actief zijn en wij leveranciers de mogelijkheid willen bieden ook sales te genereren. En zo ontstond BronQo.com; een webshop die ontzorgt in de aanschaf van werkkleding, veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. BronQo biedt de klant een compleet overzicht van artikelen die nog nauwelijks online te vinden zijn en biedt de leverancier een online marktplaats voor zijn waar.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!