Catering Platform

Vraag

Het doel van het Catering Platform is zelfstandige cateraars ontzorgen in hun dagelijkse werkzaamheden en hen stap voor stap helpen groeien door te helpen met nieuwe recepten, menuplanningen, productaanbiedingen, schoonmaakroosters etc. Daarbij wil het Catering Platform haar eigen fans krijgen, relaties opbouwen en nieuwe leden vinden. Het idee was al eerder uitgewerkt, maar de techniek achter de website voldeed niet. Daarom werd Getting Social gevraagd om de techniek erachter te verbeteren.

Oplossing

Getting Social ontwikkelde een online platform voor de leden waar communicatie en interactie op de voorgrond staan. Op de site kan men informatie vinden en plaatsen over recepten, ervaringen, diensten, evenementen, groothandels, etc. Daarnaast is er een forumgedeelte en een chatfunctie om met andere cateraars of leveranciers in contact te komen en bevat de website een webshop die alleen voor leden toegankelijk is. Verbeteringen ten opzichte van de vorige site zijn de gebruiksvriendelijkheid voor zowel de leden als de eigenaren. Ook is de website overzichtelijker en beter vindbaar. De online kansen worden nu dan ook volledig benut.

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!