De Drie Ballonnen

Vraag

De Drie Ballonnen is een baby-, kinder-, en buitenschoolseopvang en peuterspeelzaal. Omdat het bedrijf een aantal nieuwe locaties erbij heeft gekregen, werd het steeds moeilijker om alle informatie omtrent de medewerkers goed te organiseren. Vandaar dat de vraag ontstond om een intranet te ontwikkelen die ervoor kan zorgen dat alles op één plek overzichtelijk bij elkaar staat.

Oplossing

Om aan de wensen van De Drie Ballonnen te kunnen voldoen, heeft Getting Social voor De Drie Ballonnen een intranet met E-learning applicatie ontwikkeld. Met behulp van het intranet kunnen onder andere taken gemakkelijk verdeeld worden en kan de voortgang van projecten in de gaten worden gehouden. Omdat alle medewerkers jaarlijks getest moeten worden op hun kennis, is ook hier rekening mee gehouden, namelijk door het ontwikkelen van een E-learning applicatie. Hiermee kunnen de medewerkers gemakkelijk bijgeschoold worden, kunnen ze vervolgens de verplichte toetsen maken en wordt dit allemaal geregistreerd, zodat duidelijk is welke medewerker welke kennis heeft.  

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!