DeWandeldate

Vraag

De vraag die vanuit DeWandeldate kwam, was een gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen die verbindingen legt tussen sportieve singles die van wandelen houden.

Oplossing

Getting Social ontwikkelde met behulp van Drupal de eerste én enige datingsite specifiek gericht op wandelaars. Het allerbelangrijkste onderdeel is de pagina ‘Singles’, waar leden elkaar kunnen opzoeken via selectiecriteria (leeftijd, provincie, opleiding, wandelvoorkeuren, etc.). Ze klikken door naar interessante profielen en kunnen elkaar dan liken en berichtjes uitwisselen. De blogpagina ‘Tips en Agenda’ is ook belangrijk. Daar worden onder andere allerlei tips gegeven voor een geslaagde wandeldate: wandelroutes, wandelcafés en activiteiten onderweg. De Wandeldate heeft een responsive design, geoptimaliseerd voor tablets en smartphones. Kortom, een mooi idee van de klant, met de techniek van Getting Social!

 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!