Slimmerleven2020

De vraag

Bij Slimmer leven 2020 draait het om slimme innovaties om ons gezondheid- en sociale zorgsysteem te herontdekken en herontwerpen. De website van Slimmer leven 2020 voldeed voorheen niet aan de wensen om mensen te verbinden en zo kennis te bundelen. Aan Getting Social is daarom gevraagd een gebruiksvriendelijk platform te bouwen waarin interactie werd vergemakkelijkt.

De oplossing

Een platform om samen te werken, samen te leren en samen te bouwen aan de toekomst, dat was het doel. Als oplossing hiervoor is een kennisportal ontwikkeld dat zo is gebouwd dat het eenvoudig is om vragen te stellen, ideeën voor te stellen of interessante evenementen te melden. Daarnaast is het met behulp van een content generator gemakkelijk om de juiste informatie te vinden en te delen met anderen. Het is een gebruiksvriendelijke website waarop het voor bedenkers en uitvoerders van ideeën gemakkelijker is om elkaar te vinden en actief mee te denken over de toekomst van de zorg.

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!