Wij helpen u met:

Het realiseren van een digitaal product waarmee u uw doelstellingen sneller en beter kan realiseren. Met onze onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij uw wensen in concrete online oplossingen.

Creatie

Korte tijd voor eerste indruk

Wanneer het idee is geboren, is het tijd voor de vormgeving: hoe moet de website of online tool eruit komen zien, welke structuur wordt gehanteerd etc., oftewel de creatie. Websites hebben slechts enkele seconden om bezoekers te inspireren en te betrekken. Het uiterlijk, de laadtijd, de indeling van de navigatie en de geboden functionaliteiten zijn ontzettend belangrijk om te voorkomen dat potentiële klanten hun interesse verliezen.

Responsive webdesign: één website voor ieder scherm

Eén van de meest belangrijke middelen die Getting Social hiervoor inzet is responsive webdesign. Met de komst van smartphones, tablets en mini-laptops zijn er grote verschillen ontstaan tussen schermgroottes. Responsive webdesign zorgt ervoor dat uw website toegankelijk blijft op ieder scherm door uw website automatisch aan te laten passen aan het apparaat dat gebruikt wordt. Dit bevordert de gebruiksvriendelijkheid.

Design en expertise

Bij Getting Social weten we wat het inhoudt om een mooie inspirerende website te creëren. Hierbij wordt een aantrekkelijk design altijd gecombineerd met onze expertise in de internetmarketing. Dit leidt tot creatieve internetoplossingen die écht werken.

''Mooi design gecombineerd met functionaliteit"

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!