Wij helpen u met:

Het realiseren van een digitaal product waarmee u uw doelstellingen sneller en beter kan realiseren. Met onze onze out-of-the-box denkwijze vertalen wij uw wensen in concrete online oplossingen.

Personal Branding

"Het Merk Jij" is een strategie voor professionals waarin met behulp van social media en internet iedereen zelf kan werken aan zijn/haar eigen online zichtbaarheid. Dit in tegenstelling tot "vroeger" waarin de werkgever de zichtbaarheid van haar medewerkers bepaalde.

Personal branding

"Personal branding" is een van die nieuwe mogelijkheden. Dit houdt in dat u reclame maakt voor uzelf, voor wie u bent en wat u kan. U kunt dit doen door middel van bloggen, te reageren op andere blogs en discussies en het onderhouden van uw social media accounts (Twitter, LinkedIn en Facebook). Hiermee zet u uzelf op de kaart en zorgt u ervoor dat uw naam en autoriteit gezien wordt. Maar ook voor ons privéleven heeft het voordelen: sociale contacten zijn gemakkelijk te onderhouden, we vinden sneller mensen met dezelfde interesses en we kunnen direct foto's delen.

 

 

“Wat is een mooie website zonder bezoekers?” 

Direct contact opnemen? |

Op zoek naar professionals die zowel verstand hebben van business als web? Stuur ons gerust een bericht of kom langs voor een gratis adviesgesprek!